Julia saknas !

Det här skickades 21/4-09


Hejsan!
Julia som du känner försvann inatt. Hon är anmäld hos polisen och alla letar för fullt efter henne. Hon lämnade ett brev efter sig som skrämt oss lite. Om DU vet vart hon kan vara så hör av dig så fort som möjligt, detta är allvarigt!!!
DU kan nå oss på tre olika sätt så det spelar ingen roll om du inte har pengar på mobilen!

Detta är ingen lek längre! Detta är mycket allvarligt.
Tack på förhand....
Vänliga hälsningar
Julias moster Caroline



SNÄLLA , SÄG TILL OM NI SER HENNE ! DET ÄR VIKTIGT !!!! SKRIV EN KOMMENTAR ELLER RING MIG SÅ RINGER JAG DOM!!! DET HÄR ÄR INGET ATT LEKA MED ..
jag har deras nummer så snälla, ni som har mitt nummer , RING !




ganska länge sen .  HON ÄR TILLBAKA OCH OSKADD =)


GLAD PÅSK !

TJENA !
GLAD PÅSK ALLA !!!
det har varit skiiiitvarmt idag , så himla skönt :D iallafall , idag gjorde jag våfflor till lunch , sen stack jag till t-centralen och träffade sandro & hennes syrra anno , vi gick runt ett tag . dom shoppade loss . jag köpte inget , har inga pengar you know (A) heheheh ;p vi käkade grillat , aaaaaaaaasgott. revbensspjäll . ska iallafall¨åka och köpa lite godis nu till mina päron, jag & min syrra glömde det . hahaa , men iallafall , vi ska sticka nu .
pussheej <3 ( kanske lägger in nån bild från maten idag ;)
 
jag och sandra i solen , schteekarna ;D
 anno , lite speciell bild ( inte tagen idag )

bilderna lånade av anna , asfrän blogg har hon (H) bellqvist.blogg.se

RÖVARSLE

är i norrland, ö-vik . är hos min mormor och morfar , har GANSKA tråkigt .... HE-HE . vi har badat idag , och vi ska bada imorgon också. Glikeria & Fanny är dumma i huvudet ! som ni kanske visste redan inne .. HE-HE , eller just nu iallafall .. dom leker med min dildo, VISAR den för mamma , som för den delen kommer dampa om hon ser den .. HÖMHÖÖÖÖM .. FÖr hon är lite , ja , ni vet .... övermamma -.- , men nu spelar vi kort . som jag ska sluta med nu , för jag oorkar inte mer med dom !!!!!! HEJDÅ !

R.I.P Winnie :( <33

Idag har Malou tvingats avliva hennes hund Winnie. Winnie var väldigt sjuk, låg och krampade och spydde hela tiden. Hon mådde inte bra alls. Så idag ringde sjukhuset och sa att de var tvungna att avliva henne... Hon behöver inte lida mer.... Malou säger nu att hon ska sälja alla säker som påminner henne om Winnie , jag vet hur det känns att förlora en hund , en hund som är som en familjemedlem. Det här inlägget tillägnas Winnie & Malou.

Winnie ; du är saknad av alla <3
vinnie

RSS 2.0